Over Ons

Bedrijf

Werken met Mafis Consultancy is synoniem voor kwaliteit. We werken systematisch en hebben speciale aandacht voor de match tussen de verwachtingen van de business en de mogelijkheden van de techniek. Veelal worden hoogwaardige oplossingen ingezet om vereenvoudigd beheer en verhoogd gebruiksgemak te realiseren.

We werken professioneel, maar willen ook lekker werken. Dat zie je terug in de manier waarop we met opdrachtgevers omgaan: helder, eerlijk en recht door zee.

Visie

Succes ontstaat wanneer mensen zich met enthousiasme en zonder barrières op de kern van hun werk kunnen richten. In onze visie betekent dit snelle en eenvoudige toegang tot data en applicaties: altijd, overal en veilig. Alleen op die manier gaat informatie stromen en ontstaat energie. Alleen op die manier kunnen medewerkers samenwerken, gaan processen draaien en kan uw organisatie succesvoller zijn.

Vanuit deze kijk op ons vak ontwikkelen en realiseren wij oplossingen voor uw infrastructuur, zodat een optimale informatievoorziening – veilig en altijd beschikbaar – voor uw medewerkers en klanten is gewaarborgd, zodat ook uw succes is gewaarborgd.

Vaardigheden Mafis Consultancy

Project Management Process Management Netwerk Infrastructuur Netwerk Security Virtualisatie Storage
Prince-2 ISM Cisco Routing & Switching Cisco ASA, FireSight Citrix XenApp, XenDesktop  NetApp
PMI ITIL Cisco Wireless Cisco ISE Citrix XenServer  3PAR
Scrum TopDesk Cisco Voice Check Point VMWare ESX, vSphere  EMC VNX
Stage-Gate Citrix Netscaler, CAG VMWare View, Horizon
RSA, SafeWord Wyse
F5 BIG-IP RES Workspace Manager
AppSense
ThinApp
App-V
Neem contact met ons op

Stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!