Project Management

ICT infrastructuur projecten kunnen alleen succesvol zijn bij een juiste balans tussen denken en doen. De juiste balans tussen eProject Managementen gestructureerde aanpak enerzijds en flexibiliteit en creativiteit anderzijds.

Onze werkwijze zorgt voor overzichtelijke projecten met bewaking van doorlooptijd, prijs en kwaliteit. Vooraf bepalen we samen met u de scope, tijd en budget van het project. Tijdens het project houden we u op de hoogte van status en bijzonderheden. Zo ontstaat een soepel lopende samenwerking. U heeft inzicht en krijgt het resultaat zoals beloofd.

Kenmerkend aan onze werkwijze is dat we verder kijken dan het project. Vanaf het begin houden we rekening met de eindsituatie en we besteden in de project uitvoering continu aandacht aan beheer. We ontwerpen een oplossing die eenvoudig te beheren is, zorgen voor goede samenwerking met en opleiding van beheerders. Zo zorgen we ervoor dat u geen nieuw probleem heeft, wanneer “ons” probleem is opgelost.

 

Service Management

Kent u de situatie? Door tijdgebrek is er onvoldoende aandacht voor periodieke controles en gecontroleerde uitvoering van wijzigingen. Hierdoor nemen de incidenten toe en is de kwaliteit niet altijd meer van het gewenste niveau.IT-service-management

Mafis Consultancy levert een methode die snel en gedegen oplossingen biedt voor beheerproblemen. Onze werkwijze combineert de sterke kanten van de ITIL-processen met de pragmatiek van de reeds aanwezige kennis en oplossingen.

We weten uit ervaring dat veel kleinere en middelgrote IT-afdelingen opzien tegen de toenemende bureaucratie en afname van flexibiliteit bij een ITIL-implementatie. We stemmen daarom de ITIL-processen juist af op uw praktijk situatie, en niet omgekeerd! De complexiteit is eruit gehaald en de methode is aangevuld met zeer concrete, technische procedures.

Met de toepassing van onze methode ontstaat een unieke combinatie van ITIL-processen en de dagelijkse techniek. U krijgt weer het gevoel ‘in control’ te zijn met duidelijke checklists, instructies en concrete rapportages.

ICT Infrastructuur

We maken ontwerpen en realiseren oplossingen voor bijvoorbeeld IP netwerken en virtuele werkomgevingen. Met behulp van onze projectmethodiek worden budget, scope en doorlooptijd hierbij gewaarborgd.Infrastructuur-Projecten-origineel

Mafis Consultancy is geen allesdoener maar specialist. We zijn geen productleverancier, maar leverancier van kennis. Kennis van oplossingen, producten en diensten van de meest gerenommeerde bedrijven op het gebied van infrastructuren.

Datanetwerken

Door de toenemende afhankelijkheid van het data netwerk voor de bedrijfsprocessen, bijvoorbeeld voor telefonie of centrale data opslag, worden ook de eisen aan dit netwerk steeds hoger. De kwaliteit van de fysieke bekabeling is hierbij even belangrijk dataals de inrichting van de actieve componenten.

Mafis Consultancy realiseert fysieke data bekabeling met oog voor redundantie, zodat onvoorziene defecten geen invloed hebben op de beschikbaarheid van uw netwerk. Waar mogelijk wordt gebruik gemaakt van draadloze netwerken.

We zijn de aangewezen partner voor advies, aanleg en onderhoud van uw bekabelings infrastructuur. We verzorgen alle werkzaamheden van kleine wijzigingen tot complexe migratieprojecten.

Neem contact met ons op

Stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!